• Rouen 2016

  Rouen 2016 - geen wedstrijd, wel fotosessie ... 

 • Gravelines 2016

  Gravelines 2016 - tussen twee wedstrijden door .... 

 • BOT Bierbeek 2016

  BOT Bierbeek - en nu even allemaal serieus kijken ....

 • Championnat de France Belfort 2015

  Championnat de France - Belfort 2015 - intermezzo .... 

 • Antibes 2015

  Antibes - mei 2015 - Division Nationale - afterparty....

 • Vannes 2015

  1/2 finale Nord - Vannes 2015

 • Boulogne 2015

  Boulogne-sur-Mer - maart 2015

Hoe spelen we het toch klaar….
Er liggen weer een stapeltje gouden, zilveren en bronzen plakken op onze toch al indrukwekkend hoge medailleberg.  Niet alleen van dit jaar maar zowat van de voorbije 50 jaar!  Het Belgisch kampioenschap werd dit weekend in Beveren-Waas gestreden.

Het synchroonspringen is zowiezo al ons ding en daar pikten we maar liefst drie titels weg en daarenboven nog een aantal podiumplaatsen.  Individueel stond er weer geen maat op onze miniem Marie.  Ruim dertien punten loopt ze uit op eender welke concurrentie.  Misschien moeten we ze laten meedoen bij de junioren, want met haar moeilijkheid en uitvoering staat ze daar nu al op een imaginaire tweede plaats.  Leuk om weten is dat we misschien niet zo overtuigend waren bij de meisjes junioren maar toch scoren we daar helemaal niet slecht in de moeilijkheidsgraad en dat is veelbelovend.  Belofte Jolien weet ondertussen heel goed dat trampolinewinnaars zij zijn, en zij alleen, die drie keer tien sprongen kunnen uitvoeren op één wedstrijd en daar is ze ondertussen goed in. Goud dus ook voor haar.

Simon wist dat zijn twee grootste en oudere concurrenten misschien op papier wat sterker zijn, maar ook hier etaleerde hij zijn bloedvorm met een schitterende finalereeks, een fantastische tweede plaats. Kevin was nu eenmaal de sterkste. Valerie ging voor haar laatste wedstrijd en weer bleek wat voor een raspaardje ze ooit was.  Leuk dat ze Justine toch liet voorgaan (Justine is haar sprongen niet kwijt) maar met de nog steeds uitermate uitgelijnde afwerking verzilverde Valerie toch een mooi einde. Stek twee was de juiste plaats.

We weten het al lang, geen enkele club doet beter en met acht individuele selecties staan we, voor het jeugdwereldkampioenschap dat in november in Birmingham doorgaat,  qua deelnemersaantal minstens dubbel zo sterk als alle andere clubs.

Goed gedaan en nu op naar het Franse kampioenschap begin juni in Clermont-Ferrand.

Video's

{auto height="488" alt="" plbottom="true" plsize="200" autoscroll="true"}Belgisch Kampioenschap 2011.xml{/auto}

Foto's

vzw Lenig en Vlug

 
Contactpersoon
Adres:
Turn- en Trampolineclub
Grote Heerweg 87
8791 Beveren-Leie

Telefoon: +32 (0)56 719295

Gegevens: BTW: BE 0449.285.588
Rekening Crelan: BE18 8600 1339 4365 (SPAA BE22)

Adres van de SPORTHAL
"Den Averul"
Koning Albertstraat 18
8791 Beveren-Leie
 

 

Dit is een ongeldig emailadres.

Vul een onderwerp in.

Vul uw bericht in.


Invalid Input

­