Léééééééooo,

Iedereen kent de roep van de overheerlijke chocoladereepjes uit de reclamespot….”Leeeeeeeeeeooo”, maar voor onze 40 stagairs betekende de naam deze keer een toffe logeer- en trainingsplaats in het gelijkgenaamde college in Brugge.
Heel uitnodigende school met een fijne sporthal en gelijkaardige ontspanningsaccommodatie voor de vrije momenten. Ook al waren die niet zo talrijk, er is genoten. Met Julien weer als parate “stranger” in ons midden is er weer flink tegenaan gegaan en zijn de schaafwonden van de speelplaats vlug wat opgelapt zodat geen uurtje training verloren ging.
Velen probeerden er hun eerste “bifo” of “rudy out” en zonder kleerscheuren, behoudens wat verzuurde spieren en stijve gewrichten van een week lang sporten, scheurden we nog even met onze valmatten hoog op de container langs het betonnen plafond van een brug in de omgeving van het Venetië van het Noorden om met iedereen, moe maar uitkijkend naar onze volgende stage, alles voor een paar weken uit te laden en het materiaal even aan de kant te zetten, een welverdiende vakantie tegemoet.

vzw Lenig en Vlug

 
Contactpersoon
Adres:
Turn- en Trampolineclub
Grote Heerweg 87
8791 Beveren-Leie

Telefoon: +32 (0)56 719295

Gegevens: BTW: BE 0449.285.588
Rekening Crelan: BE18 8600 1339 4365 (SPAA BE22)

Adres van de SPORTHAL
"Den Averul"
Koning Albertstraat 18
8791 Beveren-Leie
 

 

Dit is een ongeldig emailadres.

Vul een onderwerp in.

Vul uw bericht in.

Veiligheidscontrole
Invalid Input

­