Toekomst

Jaarlijks gezeur, al dan niet gemeend, gewoontes om bij stil te staan of een periode waar met enige tegenzin wordt naar uitgekeken. De tijd om tegen iedereen die je links liet liggen het vorige seizoen of die je nooit zag als je ze nodig had, toch maar een gelukkig nieuwjaar en goede gezondheid te wensen. Zo gaat dat nu eenmaal. Met het Beverblaadje hebben we een band, al zowat minstens 15  jaar, en ik heb zo dat gevoel dat alle lezers ook een beetje of zelfs meer dan dat beetje sympathisant zijn, ons ergens bewonderen of zelfs verwonderd zijn dat dat kleine verenigingetje van aan de kerktoren in Beveren nog altijd zijn uiterste best doet om jongelingen rond de wereld te sturen. ’t Is zo een beetje de missiebond met zijn missionarissen maar dan voor de springsport. Wel aan al die lezers en supporters nen dikke nieuwjaarswens met op de eerste plaats een gezond en motiverend jaar, een jaar van goede resultaten op alle gebied. Jammer dat we niet allemaal over een glazen bol beschikken en al een klein beetje de sluier van wat komen gaat kunnen oplichten zodat het wat gemakkelijker is of zodat we nu al weten waar we een beetje moeten bij bikkelen. Maar ja de toekomst hé, altijd afwachten maar. Niettemin, ’t minste wat jullie allemaal kunnen doen is ervoor gaan.

Eén maand “spinneren.”

Eerst natuurlijk dit nieuwe Nederlandse woordje even verklaren. Ons moe,  wijlen Yvonne van aan den Tomberg zei altijd als we met een darmplaagje zaten of wat geconstipeerd,  dat we maar een beetje moesten “spinneren”, uitspreken als spin + eren, en dat was gewoon, een beetje op je voeding letten, wat minderen, desnoods wat karnemelk met een beschuitje en ’t zou wel overgaan. Net hetzelfde met de financiën. Hier betekende “spinneren” gewoon even de knip op de portemonnee houden en wat spaarzamer omgaan met de centjes. Januari is meestal zo’n maand, want de dure cadeautjes, de overdaad van de maaltijden en het over en weer gerij met de wagen zijn op ’t eind van 2015 van onze rekening gegaan en januari kondigt zich soms wel aan als de maand om te “spinneren”  ook al winnen alle vrouwen altijd veel geld met de solden. Ze kunnen het zo mooi uitleggen hé, ons madams, als ze alweer, volgepakt met wat ze niet nodig hebben,  huiswaarts keren, bankkaart wat geplooid en gekraakt van het vele inschuiven in de betaalautomaten. Januari zal vlug om zijn maar den 30 sten januari moet ge toch nog wat enkelgeld overhouden hoor. We komen weer eens leuteren aan de deur met onze superpannenkoeken. De maand is om hoor, jullie mogen weer wat aandikken om de winter door te komen. Dank om onze leurders die paar eurootjes weer toe te stoppen, er staat weer heel wat op ons program dit jaar.

Stilgezeten, nee hoor…

’t Kerstverlof is al duchtig getraind en op 10 januari zat onze eerste wedstrijd er al op in het Hageland. Turn Around Bierbeek was gastheer voor de tweede selectieproef van onze open competitie en ’t was er leuk vertoeven en springen. Een regio die wat minder gekend is maar ‘oH’ zo mooi en pittoresk en de streekbiertjes zijn er van de beste smaak.

Verder zijn we ons natuurlijk al flink aan het voorbereiden op de komende verschillende competities, maar eigenlijk gaan we pas vanaf 31 januari echt van start in Wattrelos, met onze kleinsten in de Franse competitie.  Eens we er ne snok hebben aangegeven is het weer een rush tot begin juni met de jaarlijkse afsluiter van het Franse kampioenschap. De lijsten zijn gemaakt, de kalender zit vol dus ons jaar kan al niet meer stuk.

Onze kalender.

30 januari                           Grote pannenkoekenactie voor en door  onze Lenig en vluggers

31 januari                           Eerste selectieproef franse competitie in Wattrelos

7 februari                           west –oost vlaams kampioenschap in Eeklo

21 februari                         test Europees kampioenschap in Hulshout

 

vzw Lenig en Vlug

 
Contactpersoon
Adres:
Turn- en Trampolineclub
Grote Heerweg 87
8791 Beveren-Leie

Telefoon: +32 (0)56 719295

Gegevens: BTW: BE 0449.285.588
Rekening Crelan: BE18 8600 1339 4365 (SPAA BE22)

Adres van de SPORTHAL
"Den Averul"
Koning Albertstraat 18
8791 Beveren-Leie
 

 

Dit is een ongeldig emailadres.

Vul een onderwerp in.

Vul uw bericht in.

Veiligheidscontrole
Invalid Input

­