×

Waarschuwing

JFolder: :bestanden: Pad is geen map. Pad: /home/lenigenv1/public_html/images/albums/2009/Onthulling monument
The form #1 does not exist or it is not published.
×

Attentie

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/albums/2009/Onthulling monument

De kop is er af...

We zijn met een fantastische gebeurtenis gestart om onze 50° verjaardag te vieren. Zelfs alle prominente gasten van onze stad, de politiekers en voorzitters van allerhande sportraden en diensten waren op de afspraak. De “obelisk van de sprong” is een openbaring geworden. Een leuke bedoening, enkele straffe toespraken, een toetje van een bandje van het Bevers Harmonieorkest en enkele gewaagde synchroonsprongen in de wind luiden het geheel in. Bekijk nu ook de foto's!  De stichter van de club Maurice Huyzentruyt was zoals beloofd op de afspraak en hij riep snel nog enkele turners van het eerst uur uit het publiek om samen met onze eerste Schepen en vooral ook hevige sympathisant Rik Soens aan het touw te trekken om het alomhullend doek rond ons twee meter dertig hoge sculptuur te ontbloten. Vele AAAh en OOOH’s en een stevig applaus voor het creatieve denkwerk van Nathalie Pontegnies van ons talrijke publiek; daarna overgoten met een lekkere champagne in de trouwzaal van ’t Klokhuis en ons jubileumjaar is ingezet. Het voltallige schepencollege en ook de voorzitter van de Gymnastiek federatie Vlaanderen Dhr Vercammen beaamden dat Lenig en Vlug het jubileren waardig is met de schitterende organisatie en originele benadering van sport en kunst. Een pluim weeral voor alle medewerkers en bestuursleden.

Heel snel.

Nu alle hens aan dek voor onze volgeboekte Golden River team cup van 24 oktober. 24 teams zullen er strijden om de ereplaatsen. Nederland, Frankrijk en onze eigenste Belgische atleten komen zaterdag aan de start vanaf 11 uur in de sporthal. De toegang is gratis, kom gerust eens langs en geniet mee van hoogstaande en spannende springcompetitie. Wie langskomt kan er niet naastkijken. Ons beeld is een statige bewaker naast de ingang van de sporthal.

Zie ook de reportage op Beverse Weetjes

{gallery}2009/Onthulling monument{/gallery}

vzw Lenig en Vlug

 
Contactpersoon
Adres:
Turn- en Trampolineclub
Grote Heerweg 87
8791 Beveren-Leie

Telefoon: +32 (0)56 719295

Gegevens: BTW: BE 0449.285.588
Rekening Crelan: BE18 8600 1339 4365 (SPAA BE22)

Adres van de SPORTHAL
"Den Averul"
Koning Albertstraat 18
8791 Beveren-Leie
 

 

­