×

Waarschuwing

The form #1 does not exist or it is not published.

Het ongewisse…

Starten is opnieuw gissen, starten is opnieuw limieten stellen, starten is vooruitkijken en toch weer aarzelen. Hoe pakken we het dit jaar aan. Welke veranderingen moeten we doorvoeren, wat moeten we behouden. Terwijl ik dit schrijf zijn we op een half uur van onze vliegende start van het nieuwe seizoen verwijderd. Onze toppers hebben weinig rust gehad en toch weer voldoende om de goesting aan te scherpen. 

Enkelen hebben er alweer een paar weken stage op zitten in Frankrijk en Engeland en nu komen van uit heel ons land weer zo’n 70 springers opdagen voor onze grote vakantiestage die het seizoen moet inluiden. Leigh uit Ringwood komt onze trainingsploeg versterken en een twintigtal gezinnen zetten deuren en hun frigo weer een hele week open voor enkele logés van ‘k weet niet waar.

Aanloop….

Iedereen begint me de oren van de kop te zagen van… wanneer komt die sporthal er nu bij jullie of wanneer zal ze klaar zijn. Ik kan natuurlijk niets beloven, de kogels die door de kerk moeten worden geschoten op de stadspolitieke basis worden soms wat later afgevuurd waardoor het project wat vertraging oploopt, maar normaal gaan we ergens in oktober die fameuze eerste steen leggen en dan zijn we vooruit en kunnen we genieten van onze eigen infrastructuur. We leven er echt naartoe, maar eerst is er nog de eerste uitdaging; de vierde editie van onze tweejaarlijkse internationale confrontatie: de Golden River team cup op 22 oktober. Nu al weten we dat we Duitsland, Engeland, Frankrijk en Nederland als tegenstanders krijgen. Bij de voorafmeldingen komen we nu al aan een 17 tal ploegen en de inschrijvingen zijn nog helemaal niet van start gegaan. Dat belooft dus. Dat wij er met onze jongeren duchtig aan zullen werken om tussen al dat internationaal geweld ook een finaleplaats te bemachtigen spreekt vanzelf en de messen zullen flink gescherpt worden tijdens onze stage van deze week.

Internetnieuws

Onze site (www.lenigenvlug.eu) wordt duchtig bekeken en gedownloaded, zelfs volgens onze statistiekdeskundigen, tot in China en de USA. Leuk dat medium en wat we er allemaal mee kunnen uitrichten en bereiken. Je bent gewoon veel meer bereikbaar en uitwisselen gebeurt gemakkelijker over al die waves die rond de aarde cirkelen. Al wie nieuw wenst in te schrijven of een weetje wil over onze ploeg en onze werking die surft gewoonweg naar onze site. Dus wie graag de laatste nieuwigheden wil zien die moet er maar eens op gaan kijken. Wanneer we starten, wie waar traint en met wie en hoeveel de verzekering bedraagt enz.

Dieter, Stefaan en Jan weten het allemaal goed te plaatsen.

Onze agenda:

21 tot 27 augustus internationale stage in sporthal te Beveren-Leie (eigen organisatie)
3 september Demonstratie op Laundry Day in Antwerpen
vanaf 6 september officiële start van ons seizoen 2011-2012
en zo zijn we weer vertrokken voor een sportieve uitdaging….

vzw Lenig en Vlug

 
Contactpersoon
Adres:
Turn- en Trampolineclub
Grote Heerweg 87
8791 Beveren-Leie

Telefoon: +32 (0)56 719295

Gegevens: BTW: BE 0449.285.588
Rekening Crelan: BE18 8600 1339 4365 (SPAA BE22)

Adres van de SPORTHAL
"Den Averul"
Koning Albertstraat 18
8791 Beveren-Leie
 

 

­