×

Waarschuwing

The form #1 does not exist or it is not published.

De geboorte van …

Op Valentijnsdag verwekt…. En toen groeide op de lichte glooiing van de schapendreef een unieke realisatie. Vanop de kerkdreef lijkt ze niet zo hoog, maar lichtjes in de heuvel ingehouwen rijst momenteel een licht en luchtig gebouw van 10 m omhoog.  Een unieke trampolinehal voor onze club.  Wij en wij alleen hebben het monopolie om onze trainingen in deze sporttempel te geven.

Ze is op zaterdag 1 september gezien en goedgekeurd door de finefleur van het West-Vlaamse en Waregemse politieke wereldje.  Grote ogen , oooh’s en aaah’s rondom de twee trampolines die tijdens de openingsceremonie door ons team met indrukwekkende precisie werden besprongen. “Going to the top” was het thema van ons shownummer.  Een ode aan het harde werk om een gebouw.
Rik Soens, eerste schepen van Waregem en mevrouw Titeca,gedeputeerde voor de sport in West-Vlaanderen leidden de ceremonie in met daarop een geëmotioneerde Lipi die op zijn manier het bouwtraject toelichtte om even later een herdenkingspaneel te honoreren en de drank rijkelijk te laten vloeien.  Feilloze organisatie weer van “Lenig en vlug”.

Dixit Mevr. MarleenTiteca: in mijn 12-jarige politieke carrière behoort deze openingsceremonie bij mijn persoonlijke top 3…. Een score die alweer echt past bij onze vereniging.

vzw Lenig en Vlug

 
Contactpersoon
Adres:
Turn- en Trampolineclub
Grote Heerweg 87
8791 Beveren-Leie

Telefoon: +32 (0)56 719295

Gegevens: BTW: BE 0449.285.588
Rekening Crelan: BE18 8600 1339 4365 (SPAA BE22)

Adres van de SPORTHAL
"Den Averul"
Koning Albertstraat 18
8791 Beveren-Leie
 

 

­