×

Waarschuwing

The form #1 does not exist or it is not published.

Grüss Gott

Oostenrijk is nu niet het trampolineland bij uitstek. Er is een periode geweest in de jaren tachtig waar ze wel behoorlijk actief waren, maar nooit met zeer grote resultaten op internationaal vlak. Nu ze voor het eerst weer op de bühne verschijnen met de organisatie van hun eerste "Alpencup", die tevens uitgaat van de nationale federatie, lijkt ons dit misschien voor hen een nieuwe start. "Lenig&Vlug" zou "Lenig&Vlug" niet zijn, als we ook daar onze neus aan de deur niet steken.

Onze ploeg is altijd al bij de eersten geweest om aan nieuwe uitdagingen deel te nemen. 27 oktober zitten we dus in Salzburg.Spreekt natuurlijk tot de verbeelding van vele Mozart-liefhebbers. "The genius Music kid” had er zijn wieg en kende er zijn hoogdagen. Wie weet zingen wij een toontje hoger als we terugkeren en koesteren we weerom een leuke uitstap in onze herinneringen.

Bijna … maar net geen record

Meerle bij Hoogstraten was, de dag voordat  het “DeWever en Janssens” debacle zich zou afspelen, de plaats voor alweer een "Belgian Open Trampoline"wedstrijd. 't Was een tijdje geleden maar onze leuke wedstrijden in dat circuit lokken weerom heel wat deelnemers. Ooit hadden we er op één dag 219 springers, maar deze keer werd het record net niet gebroken. Toch leuk dat drie nieuwe verenigingen deze uitdaging wilden aangaan en vooral in het A-niveau een extra boost gaven. ' t Ziet er goed uit voor de toekomst. Raar dat politici staan te dringen om één dag voor hun rood bolleke snel nog even binnen te wippen om wat medailles uit te reiken. Maar ja dat hoort bij 't spel.

Lekker en gezellig

Hoeveel keer we de traditionele “Kaas- en wijnavond” al organiseerden weet ik niet precies, maar het dateert al sinds het eerste jaar dat we in Beveren een echte sporthal hadden. Ondertussen staan er dus al twee. Onze formule slaat nog steeds aan… terwijl de jongeren hun hartje ophalen in de sporthal en er onder min of meer begeleiding halsbrekende toeren uithalen  op onze toestellen, genieten ouders en sympathisanten in ons Cultureel  ontmoetingscentrum ’t Klokhuis van een lekkere Spaanse wijn met een aanbod van kazen om U tegen te zeggen. Iedereen ontmoet er eens iedereen en de verhalen zijn niet uit de lucht. Combineer daarbij nog een kans maken op enkele leuke prijzen en iedereen content.

Achteraf zijn wij maar al te blij als we de kassa mogen passeren, want elk jaar opnieuw kunnen we dankzij deze smulpartij weer nieuw materiaal bijkopen. Onze sporthal zal er alweer wat anders uitzien.

Onze kalender

20 oktober ’12
Traditionele kaas- en wijnavond verzorgd door Lenig&Vlug

27 oktober ’12
Eerste internationale “Alpencup” in Salzburg Oostenrijk (12 L&V leden)

17 november 12
Championnat de France par équipe in La Seyne sur Mer (4 ploegen L&V)

vzw Lenig en Vlug

 
Contactpersoon
Adres:
Turn- en Trampolineclub
Grote Heerweg 87
8791 Beveren-Leie

Telefoon: +32 (0)56 719295

Gegevens: BTW: BE 0449.285.588
Rekening Crelan: BE18 8600 1339 4365 (SPAA BE22)

Adres van de SPORTHAL
"Den Averul"
Koning Albertstraat 18
8791 Beveren-Leie
 

 

­