×

Waarschuwing

The form #1 does not exist or it is not published.

Wat we wensen?

Nieuwjaarsperiode , een tijd van stilstaan om wat is geweest, van vooruitkijken naar wat komen zal, en iedereen wenst de ander ’t één en ’t ander toe. Maar moeten we dat niet allemaal wat relativeren. Het enige wat telt is je goed voelen in je vel, gezond zijn van geest en lichaam. Een griepke op zich is niks, maar wie lichamelijk met van alles af te rekenen heeft die weet wel dat gewoon gezond zijn het belangrijkste uitmaakt. Het verlof bij die dagen leent er toe om wat rust te vinden, maar dat is weerom niet aan ons besteed. De club is in volle werking, de sporthal die moet nog haar eindafwerking krijgen en dat brengt soms wat storing en stof mee, maar dat wisten we. In september is met grote trom de hal ingehuldigd, maar eigenlijk was ze toen nog maar voor twee derde afgewerkt.

Ondertussen hebben we het er lekker warm en vanaf volgende week kunnen we ook douches en kleedkamers gebruiken. Wij van ons kanten installeerden ondertussen een mooie vergaderruimte die door onze jonge gasten keurig geschilderd werd. Onze valput is eveneens in evolutie en we hopen tegen half februari ook daar ons voordeel uit te halen. Ge ziet het, als ge gezond moogt zijn, dan kan alles blijven ronddraaien en gaat het vooruit. Vandaar Santé aan iedereen.

12 januari alweer in competitie

We zijn er vroeg aan begonnen dit jaar. Het West-Vlaams kampioenschap in Brugge was dan wel qua organisatie alweer niet helemaal koosher, we hebben het er weer super goed gedaan. Ondanks vertraging, foute timing, mank lopende scoresystemen, te weinig juryleden en veel te lange wachttijden hebben onze jongelui zich allemaal gekwalificeerd voor de volgende ronde, en bovendien menige podiumplaats in de wacht gesleept. Goed begonnen is half gewonnen. Jammer dat wij ons altijd moeten ergeren aan de manke situaties door de federatie veroorzaakt, maar we proberen het de laatste tijd wat te relativeren, wat ze niet hebben, dat kunnen ze ook niet tonen. Er is al genoeg geprobeerd om oplossingen aan te bieden. Jammer weerom gemiste kansen om voor onze sport er wat meer van te maken.

Wattrelos is de volgende

Wij zelf organiseren de eerste regionale ronde in de Franse competitie in de sporthal van Wattrelos. Twee toestellen moeten verhuisd worden en dan gaan de jongsten en de federale groepen van start op 27 januari voor hun eerste selectie. Ook dit heeft heel wat voeten in de aarde gehad, maar samen met de mensen van Le Portel hebben we de regionale staf van de federatie kunnen overtuigen dat we wel degelijk een eerste selectieproef wilden laten doorgaan.
Alles is ondertussen geregeld, en een goed bondgenootschap met de familie Fait van Le Portel, zal alweer zorgen voor een veertigtal atleten, zodat zij met de nodige zenuwen de eerste proef kunnen afleggen. Wij staan er altijd voor de atleten, ….. die federaties toch hé, met al hun reglementen zouden ze vergeten dat er ook nog atleten en wedstrijden moeten zijn.

Smoefelen in koude dagen

’t Is vriezeweer, en dan denkt iedereen wat meer aan zoetigheden, warme dranken en natuurlijk ook aan pannenkoeken. We komen er weer aan hoor, op zaterdag 2 februari staan we weer voor uw deur om onze malse flensjes aan de man te  brengen. Aarzel niet om ervan te proeven, de jongelui die de kou trotseren verdienen het, want dankzij hun geleur kunnen we alweer fantastische wedstrijden doen in ’t buitenland, kunnen we de sporthal verder uitbouwen en krijgen vele jonge mensen de kans om atletisch gezond er een prachtig 2013 van te maken. Dank bij voorbaat.

Onze kalender

Zondag 27 januari      eerste selectieproef Franse competitie in Wattrelos

Zaterdag 2 februari    Pannenkoekenactie voor Lenig en Vlug

Zondag 17 februari    Tweede selectieproef Franse competitie in Chauny

Zondag 24 februari    Tweede selectieproef Belgische competitie in Eeklo

vzw Lenig en Vlug

 
Contactpersoon
Adres:
Turn- en Trampolineclub
Grote Heerweg 87
8791 Beveren-Leie

Telefoon: +32 (0)56 719295

Gegevens: BTW: BE 0449.285.588
Rekening Crelan: BE18 8600 1339 4365 (SPAA BE22)

Adres van de SPORTHAL
"Den Averul"
Koning Albertstraat 18
8791 Beveren-Leie
 

 

­