×

Waarschuwing

The form #1 does not exist or it is not published.

Zijn we er bij ?

Dat is al enkele weken de vraag van onze kleine jongensploeg. Gisteren kreeg ik het verlossende berichtje. Ze zijn erbij. Onze mannenploeg, weinig mannen, veel jongskes, stond als reserve opgelijst in de derde nationale divisie. Slechts tien ploegen mogen meedingen naar de Franse titel van beste ploeg van Frankrijk in drie verschillende divisies. Maar goed, de kogel door de kerk, ze gaan samen met twee meisjesploegen het weekend van 28 november naar Parijs. Dit jaar gaan we het strategisch spelen hoor, we willen scoren; Wie wint gaat automatisch volgend jaar in de hogere divisie van start en daar zijn de jongens op gebrand.

Twee klassen hoger

’t heeft lang geduurd voor we eraan uit waren hoe de klassering helemaal in mekaar zat, maar blijkt dat de halve finale en het kampioenschap van Frankrijk de selectiemomenten zijn voor deze klassering. ’t Hangt allemaal een beetje af van de beste scores en natuurlijk ook van het aantal deelnemertjes. Bij onze meiden scoren we daar altijd heel sterk, vandaar dat we een ploeg hebben die vijfde staat in de eerste divisie en eentje de zesde in tweede klasse. We zullen moeten scherp staan om daar weer de finale te mogen springen maar de motivatie is er en Parijs is altijd leuk, vooral omdat de springers weerom een halve dag eerder van de schoolbanken worden geplukt.

Nog een finale

Onze eigen opgerichte Belgian open trampolinecompetitie kent dit jaar zijn hoogtepunt in Averbode op 16 november. Wees maar gerust , niet in de abdij aldaar, maar in de sporthal die de club van Zichem afhuurt  omdat hun zaal te laag is. ’t Lijkt alsof Ernest Claes nooit ver weg is als we die kanten opgaan. Die van Zichem gaan naar  Averbode zoals in de tv-reeks ettelijke decennia geleden. We worden wat ouder want menigeen die dit leest zal zich “ de mannen van plezier” niet herinneren. Of het “Zichem dat is boven” zal worden, dat zien we dan maar weer. De zegen van pastoor Munte kunnen we toch niet meer krijgen.

Onze kalender

16 november ’14       BOT finale in Averbode

28*29 november       champ de france divisions national in Levallois (Parijs).

Verder                      bloktijd en examenperiode

En dan                     vakantie, feestjes en trainen geblazen

vzw Lenig en Vlug

 
Contactpersoon
Adres:
Turn- en Trampolineclub
Grote Heerweg 87
8791 Beveren-Leie

Telefoon: +32 (0)56 719295

Gegevens: BTW: BE 0449.285.588
Rekening Crelan: BE18 8600 1339 4365 (SPAA BE22)

Adres van de SPORTHAL
"Den Averul"
Koning Albertstraat 18
8791 Beveren-Leie
 

 

­