Eens geen Charlie…

Tekenen ga ik niet doen, dat is de laatste tijd al zo veel gebeurd, en wat dat teweegbrengt, 't is niet te schatten. Schrijven dan maar, wie schrijft die blijft, dat is een feit. Ongelooflijke feiten om het jaar in te duiken. Dan ga je relativeren. Waar zijn wij mee bezig, de jeugd een beetje laten springen en ons daar zo nerveus voor maken. Alles in gereedheid brengen voor het nieuwe wedstrijdseizoen, de drukte neemt toe, de stress begint zich te tonen, zowel bij de springers, de ouders en de trainers. 't Is voor iedereen andere stress en elkeen gaat er op zijn manier mee om. Ouders zullen weer niet meer stil kunnen zitten als " hunne kleinen" de zwaartekracht een lap wil geven.  Tablets zullen weer verschijnen en vanachter die tablets slaan de ouders met een fractie van een seconde de wedstrijd iets later gade. Ook zij zullen weer commentaar hebben, of stil worden als de medailles worden uitgereikt, of juist niet, ze zullen applaudisseren en fluiten. De kinderen zullen zich al rekenschap hebben gegeven waar ze fout zijn geland of waar ze een steek lieten vallen, of juist heel tevreden een vuistje maken als ze na tien sprongen heelhuids door hun reeks zijn geraakt.

De trainers zullen ondanks hun altijd positieve reacties net na de wedstrijd alweer klaar zijn met wat nieuwe voorstellen om het nog beter te doen, of de lat weerom wat hoger leggen.

't Wordt dus alweer een ambitieus jaar dat ons tegemoet komt.

Ambities…

Aan alle lezers van onze maandelijkse rubriek, en eigenlijk gewoon ook aan iedereen die ooit van ver of dicht iets met onze vereniging te maken heeft of heeft gehad, …. moge 2015 een jaar worden met nieuwe uitdagingen, nieuwe  ambities op eender welk gebied en mogen al die voornemens en ambitieuze stappen met een superieure gezondheid geschieden. Dat zou nog eens  mooi zijn, hé, ewel 't is jullie allen echt gejeund. Vergeet vooral niet te leven, want ondanks wat alle religies ons nog altijd wijsmaken, 't is hier op aarde dat het gebeurt. Leef alsof elke dag je laatste is en pluk de dag, liefst met duizend bloemblaadjes.
Genoeg BZN- wijsheid en slogans, over naar de werkelijkheid.

Van januari tot eind mei…

Dat is de compacte inhoud van ons belangrijke seizoen. Tussen 15 januari en 31 mei zullen we een 12 tal wedstrijden bekampen, op vier verschillende vlakken:  De interclubs, de nationale - en de Franse competitie en ook nog enkele internationale tornooien, van alles wat dus met als toemaatje nog enkele serieuze tests voor onze klasbakken. En zoals elk jaar denk je als trainer, we zijn weer niet klaar, we schieten tekort dit jaar, of waar hebben we in de voorbereiding gefaald. Er schuilt altijd wat onzekerheid voor de eerste clash. We werken met mensen en vooral nog jonge zieltjes. De aanpak is niet altijd dezelfde, voor ieder wat wils, en 't wordt er minder en minder gemakkelijk om, maar we hebben een sterk trainersteam dat met heel ambitieuze jonge gasten is aangevuld. We zien er al naar uit. Tegen de tijd dat u dit leest zijn er al twee selectieproeven achter de rug en hebben we de tegenstand kunnen inschatten, en weten we waar de pijn- en pluspunten liggen. We zijn gestart, dat is het belangrijkste en van nu af aan is het aan de jeugd. Dat blijft ons triggeren. Op naar de volgende.

Toch even verwittigen…

Voor ik het vergeet, de bel zal weer rinkelen. U herkent ons op 't eerste zicht niet zo goed want onze groene trainingspakken zijn ingewisseld voor elegante blauwgrijze outfits waar  het alom gekende logo van Lenig & Vlug toch direct in het oog springt. U hoeft geen twee keer na te denken, want de pakjes die ze aanbieden ruiken naar honing. Die geur moet u verleiden om onze heerlijk aangeboden pannenkoeken voor een kleine vergoeding aan te kopen. U zal ongetwijfeld met nog zoveel goesting smullen als u weet dat u daarmee onze vereniging zoveel meer kansen biedt om alweer een super jaar van trainen en wedstrijden door te maken.

Bedankt dat u er uw nieuwjaarsdieet enkele dagen zeer doelbewust mee opzij zet.

Kalender

18 januari:                   eerste voorronde Belgische competitie in Eeklo

31 januari:                   Pannenkoekenactie voor ons kaske

7 februari:                   tweede voorronde Belgische competitie in Diest.

vzw Lenig en Vlug

 
Contactpersoon
Adres:
Turn- en Trampolineclub
Grote Heerweg 87
8791 Beveren-Leie

Telefoon: +32 (0)56 719295

Gegevens: BTW: BE 0449.285.588
Rekening Crelan: BE18 8600 1339 4365 (SPAA BE22)

Adres van de SPORTHAL
"Den Averul"
Koning Albertstraat 18
8791 Beveren-Leie
 

 

Dit is een ongeldig emailadres.

Vul een onderwerp in.

Vul uw bericht in.

Veiligheidscontrole
Invalid Input

­