Update : onze gasten op het EK

Gepost op:

Bij deze een korte update omtrent onze delegatie op het EK.

Gisteren trad Nadira als junior aan voor haar eerste EK.  Ze bezweek onder de druk en ging er bij beide reeksen uit. Jammer maar we zijn nog steeds trots dat ze er staat !

De Belgische collega’s Brent Declerck en Rien Denolf sprongen door een haalden een mooie score.

Vandaag was het de beurt aan onze seniores jongens en meisjes. Zij sprongen elk twee vrije reeksen waarvan de beste score telt voor de ranking.

Onze eigen Belgisch kampioen Darwin kreeg 54.040 punten voor zijn beste reeks. Joris verzamelde 53.900 punten voor zijn beste reeks, Florian 53.510 en Simon 52.930 punten. Ze geraken daarmee niet tot in de finales, maar zetten wel een puike prestatie neer onder hoge druk.  Supporteren opnieuw in de synchroon competitie op zaterdag 4 juni om 10.00 uur.

Bij de dames wist onze eigen Belgisch kampioene Merel de reeks met de hoogste score te verzamelen, 48.760 punten.  Augustus ging er spijtig genoeg in beide reeksen uit.  Onze landgenoot Jara Deneire (WIK Oostende) kreeg 47.850 punten.

Een hele dikke proficiat aan onze Beverse delegatie en bij uitbreiding de hele Belgische groep.

Trots ! Getuige hiervan : enkele filmpjes van hun oefeningen van onze cameravrouw Marian (en cameraman Florian gisteren)

Uw trotse en nederige verslaggever domi